Bröllopsfotografen ser allt...


" En Bröllopsfotograf s Bästa Bloopers: När Kärlek Och Kamera Möts...


Bröllop är ögonblick av glädje, kärlek och ibland... oförutsägbara skratt! Som bröllopsfotograf i Göteborg och hela världen har jag haft äran att fånga några av de mest minnesvärda ögonblicken i människors liv. Men, som med alla jobb, finns det stunder när saker inte riktigt går som planerat. Låt oss ta en titt på några av de mest underhållande bröllopsfotografi-blunderna som jag har upplevt under mina år i branschen.


1. Den Flygande Slöjan

Bilden var inställd för att bli den perfekta slöjflygningen i vinden, men vinden hade sina egna planer. Slöjan flög plötsligt iväg som en superhjältecape, och vi fick en bild av bruden som försökte fånga den. Vem behöver en superhjälte när du har en bröllopsklänning?


2. Brudgummens Skräck

Jag var fotograf i Kungsbacka på ett bröllop då brudgummen gick rakt igenom en duk som täckte hela entrén till mottagningslokalen. Jag lyckades fånga hans ansiktsuttryck precis innan "olyckan" inträffade. Han ser ut som om han har sett ett spöke! Vi skrattade alla gott åt det efteråt.


3. Bröllopsgästen som Stal Showen

Ibland är det inte bara brudparet som stjäl rampljuset. En gång på ett bröllop i Göteborg hade jag en bröllopsgäst som inte kunde låta bli att göra konstiga ansiktsuttryck varje gång kameran vände sig mot henne. Hon visade upp hela registret av "fotogeniska" miner, och det var omöjligt att hålla sig allvarlig.


4. Ringjakten

Detta var på ett bröllop på Västkusten. Vi hade alla skrattkramper när brudparet förlorade vigselringarna under ceremonin. De började leta frenetiskt efter dem i gräset medan gästerna tittade på. Jag lyckades fånga deras bekymrade ansiktsuttryck och sedan det triumferande ögonblicket när de äntligen hittade ringarna.

Bröllop är en tid för glädje och skratt, och även om saker kan gå fel, är det just det som gör dagen minnesvärd. Som bröllopsfotograf är jag där för att fånga alla ögonblick, både de planerade och de oväntade. Så nästa gång du ser en bröllopsbild där allt är perfekt, kom ihåg att det bakom kameran kan finnas ett helt album av skratt och bloopers!

Har du några roliga bröllopsminnen att dela? Lämna en kommentar nedan!


För mer underhållande bröllopsberättelser och fantastiska foton, följ mig på Instagram


Love

Angelica