Er Bröllopsfotograf Kungsbacka - En Äventyrlig Resa från Australien till Italien!


Hej alla lyckliga blivande brudpar därute! Om ni letar efter er bröllopsfotografen i Kungsbacka, har ni kommit till rätt ställe. Men innan vi dyker in i alla fantastiska platser att fota på, låt mig berätta lite om min egen äventyrliga resa som bröllopsfotograf - från soliga stränder i Australien till pittoreska vinodlingar i Italien!

Som en äkta älskare av kärlekens konst och skönheten i ögonblicken har jag haft privilegiet att fånga bröllopsmagi över hela världen. Från mina tidiga dagar som fotograf i de böljande kullarna i Adelaide Hills i Australien till de historiska gatorna i Rom, har varje bröllop varit en unik och minnesvärd upplevelse.


Vill ni veta mer om mig klicka här eller nyfiken på hur bröllopspaketen eller bröllopspriserna ser ut klicka här.


Men låt oss fokusera på det som ligger närmare hjärtat just nu om ni ska gifta er i Kungsbacka- Kungsbacka och dess omgivningar. Som en bröllopsfotograf i detta vackra hörn av världen, är jag ständigt förundrad över de många fantastiska platserna som erbjuds för att fira kärleken.


  1. Tjolöholms Slott: För en verklig sagobakgrund är Tjolöholms Slott det perfekta valet. Med sina vackra trädgårdar, charmiga arkitektur och pittoreska vyer över havet, är detta en plats som verkligen tar andan ur en.
  2. Fjärås Bräcka: För de äventyrliga paren är Fjärås Bräcka ett utmärkt val för en bröllopsfotografering med en vildare touch. Med sina imponerande klippformationer, gröna skogar och vackra sjöar erbjuder detta naturområde en unik och naturlig skönhet.
  3. Grimeton Radiostation: För de som älskar historia och arkitektur är Grimeton Radiostation en fascinerande plats att utforska. Dess industriella charm och unika atmosfär gör den till en perfekt bakgrund för eleganta och unika bröllopsbilder.