Planera en babyshower

Mina vänner! Babyshowers behöver inte vara en klyschig tillställning. Designa babyshowern utefter mammans stil Vem är hon? Jordnära, lugn eller glitterqueen? Det behöver inte vara största showen i staden med glitter, ballonger och babyblå överallt.

Vad gillar hon att göra om hon är ledig? Gillar hon fart och äventyr eller mys och avslappning? Det behöver inte vara största showen i staden med glitter, ballonger och babyblå överallt.


Hitta hennes version av en "baby shower". Att fira henne och det kommande barnet och överösas med kärlek.

Alternativ till att planera en "babyshower".

  • En spadag med tjejkompisarna
  • Det är dags att snacka om den underbara traditionen av babyshowers och de galna, roliga, minnesvärda stunderna som vi kan skapa för våra blivande föräldrar
  • Det kan vara en "baby blessing ceremony" om hon är spirituell och vill samla styrka och kärlek via sina närmsta vänner och familj
  • En övernattning i någon mysig stuga
  • En picknick i naturen
  • En överasknings brunch på restaurang
  • En babyshower karaoke-tävling där alla får framföra sina bästa "lullabies" eller en baby-mimtävling där man ska gissa rätt barnvagns märke kan göra festen till ett minnesvärt äventyr!

Mina vänner anordnade GET YOGA för min babyshower 😂


Tips på att göra på en babyshower

Vad gör man på en. babyshower egentligen? Vad kan man ha för aktiviteter för babyshower? Ja förutom att umgås och äta så kan man ju...


Måla en Body:

Ge gästerna möjligheten att måla eller dekorera babybodies med textilfärger eller textilpennor. Det blir både en rolig aktivitet och en personlig present till den blivande mamman.


Gästbok med Gissning:

Låt varje gäst skriva en önskan eller råd för den kommande föräldern. De kan också inkludera en gissning om när bebisen kommer att födas. En rolig idé att läsa senare.


Rörliga Namnlekar:

Ge varje gäst ett ark med barnnamn och deras betydelser. Låt dem mingla och försöka matcha rätt namn med dess betydelse. En kul och interaktiv aktivitet.


Babyshower Fotoram:

Låt varje gäst ta en bild av sig själva och placera den i en fotoram som de sedan kan dekorera. Det blir ett minne för mamman att ta med sig hem.


Pynta Egna Haklappar:

Ge gästerna vita haklappar och textilpennor. Låt dem skapa personliga och unika haklappar för den kommande bebisen. En praktisk och kreativ aktivitet.


Föräldrakunskapstest:

Skapa ett enkelt frågeformulär med frågor om föräldraskap och bebistillbehör. Låt gästerna tävla för att se vem som har mest kunskap om det kommande föräldraskapet.


En överasknings Gravidfotografering på Babyshower

Mamman är redan stylad och snygg, på bästa humöret och i fina kläder! Överraska med att hyra in en gravidfotograf och fotografera en gravidfotografering! Fotografen kan även fotografera babyshower såsom gäster, dekorationer, känslor, lekar och aktiviteter.


Planerar ni en babyshower i Göteborg...så vet jag ju en riktigt bra gravidfotograf i Göteborg hurrni 😉


Babyshower presenter

Personligt Snuggly Babyfilt:

En mjuk och gosig babyfilt är alltid uppskattad. För att göra presenten extra speciell, överväg att brodera barnets namn eller ett personligt meddelande på filten. Det blir ett kärt minne för både föräldrarna och bebisen.


Handgjord Minnesbox:

Skapa eller köp en vacker trälåda och dekorera den med babyrelaterade mönster. Gör den till en minnesbox där föräldrarna kan spara de första hårslingorna, den första tanden eller andra små minnesvärda ögonblick.


Bok med Godnattsagor:

Bygg upp barnets framtida bokhylla med en samling vackra godnattsagor. Du kan också inkludera en personlig inskription i varje bok för att skapa en unik touch.


Handgjord Nallebjörn:

En handgjord nallebjörn blir en öm vän för det nyfödda barnet. Välj mjuka färger och material, och varför inte lägga till en personlig touch som ett broderat initial eller födelsedatum?


Barnvagns-Accessoarer Kit:

Sätt ihop ett kit med användbara barnvagnstillbehör som solskydd, regnskydd och små förvaringspåsar. Det kommer säkerligen att vara praktiskt för de blivande föräldrarna när de är ute och promenerar med den lilla.


Barnvagns- och Bilseleöverdrag:

Ett stiligt och bekvämt överdrag för barnvagnen eller bilbarnstolen i mjuka material och fina mönster kan vara både praktiskt och modernt.


Personligt Stickat Babyset:

Om du har stickningsfärdigheter, överväg att skapa ett personligt stickat babyset med mössa, sockor och en liten tröja. Det blir en varm och omtänksam gest.


Spabehandlingskorg för föräldrarna:

Förse föräldrarna med en lyxig spakorg som innehåller massageoljor, badsalter och andra avslappnande produkter. Det ger dem möjlighet att njuta av lite egentid.


Gravyr Smycke med Bebisen Initial:

Ett smycke med barnets initial eller namn, kanske tillsammans med en födelsesten, blir en tidlös och personlig gåva för den blivande mamman.


Skapa en Presentkorg med Lokala Produkter:

Samla lokalt tillverkade babyprodukter som tvättmedel, ekologiska kläder eller handgjorda leksaker och sätt ihop en presentkorg. Det stödjer inte bara lokala företag utan ger också en personlig touch till gåvan.


Hoppas att ni fått lite ideer ☺️