Aktiviteter I Kungsbacka


Välkommen till Kungsbacka, en stad som lockar med sin natursköna skönhet och mångfaldiga utbud av aktiviteter för alla åldrar. Här är en guide för att utforska Kungsbacka stad och skapa minnesvärda stunder med familjen:


Naturskön Vandring vid Fjärås Bräcka:

Ge er ut på en avkopplande vandring i det vackra naturområdet vid Fjärås Bräcka. Utforska de slingrande stigarna och njut av panoramautsikten över omgivande grönska. Vandringsspår och fantastisk utsikt gör detta till en perfekt plats för naturälskare.


Kulturella Höjdpunkter på Tjolöholms Slott:

Besök det imponerande Tjolöholms Slott, ett arkitektoniskt mästerverk. Ta del av guidade turer och delta i spännande evenemang som väcker historien till liv.


Strandliv i Onsala:

Ta med familjen till stranden i Onsala för en avslappnad dag. Bygg sandslott, lek vid vattenbrynet och njut av den friska havsluften.


Familjevänlig Shopping i Kungsbacka City:

Strosa genom stadens centrum och utforska de charmiga butikerna. Hitta unika presenter och små godsaker som passar hela familjen.


Äventyrliga Stunder vid Kungsbacka ån:

Njut av familjetid längs Kungsbacka ån. Gå på promenader, cykla längs stigarna eller plocka upp picknickkorgen för en dag full av äventyr.


Kungsbacka skogen – Naturens Lekplats:

Ta med de små till Kungsbacka skogen, en öppen naturpark med djur, lekplatser och grönområden. Perfekt för en dag med familjeroligheter!


Restauranger i Kungsbacka

Prova lokala restauranger och caféer för en smakupplevelse av det svenska köket. Kungsbacka har ett brett utbud av matställen.


Kulturhuset Fyren – Konst och Teater för Alla Åldrar:

Besök Kungsbacka's kulturhus, Fyren, för teaterföreställningar, konserter och konstutställningar. En kulturell plats för hela familjen att njuta av.


Lekplatser i Kungsbacka

I Kungsbacka stad finns det flera lekplatser som är perfekta för barn och familjer att utforska och ha roligt på. Här är några förslag på lekplatser i Kungsbacka


Golf i Kungsbacka

För golfentusiaster är Forsgården Golfklubb, Vallda Golf Klubb utmärkta platser att njuta av en dag på banan.


Fotografering i Kungsbacka

Boka en rolig familjefotografering eller barnfotografering i Kungsbacka med familjen och barnen. Eller kanske dags att boka en gravid fotografering någonstans kring Kungsbacka natur eller i vår studio i centrala Kungsbacka, det är här jag växte upp och känner väl till miljöer och fina fotoplatser häromkring. Nu arbetar jag som fotograf i Kungsbacka och Göteborg. I Kungsbacka finns även vår fotostudio. Om du ska gifta dig i Kungsbacka och behöver efter bröllopsfotograf i Kungsbacka så hör av dig så planerar vi något magiskt!

Mammagrupper I Kungbacka

På Facebook finns många Mammagrupper som anordnar barnvagns promenader picknicks och barn aktiviteter. I Kungsbacka finns även ett brett utbud av öppna förskolor som erbjuder roliga miljöer för barn.


Träna i Kungsbacka

Det finns två utomhusgym och över 10 inomhus gym i Kungsbacka med olika aktiviter som boxning, yoga gruppaktiviteter.


Bada I Kungsbacka

Kungsbacka Badhus är ett modernt och välutrustat badhus beläget i Kungsbacka kommun i Halland. Här kan man gå på SPA ,träna,bast och bada.


Sportlov,Påsklov,Jullov,Höstlov och sommar aktiviteter i Kungsbacka

Kungsbacka kommun är en barnvänlig kommun med mycket focus på barn och unga. Kika på Kungsbackas kommuns hemsida för att se deras uppdaterade lov och barn aktiviter som anordnas och uppdateras regelbundet.


Tack, Hopps ni hittar något kul att göra!


/ Angelica