Rådhusbröllop I Göteborg-Stadshusbröllop Göteborg-Borgerlig Vigsel

Sofie och Jensen, med deras avslappnade inställning och stora hjärtan, visade att bröllop inte alltid behöver vara stora och extravaganta för att vara minnesvärda. Deras bröllop var en härlig blandning av kärlek, spontanitet och små överraskningar.


Med Sofies syster Emma som ivrigt vittne och Luca som liten underhållare hölls ceremonin i ett intimt rum på Rådhuset. Trots det lilla sällskapet fylldes rummet med kärlek och glädje när de två älskande bytte löften och delade sina känslor med varandra.


Efter ceremonin fortsatte festligheterna på en närliggande lekplats där Luca, full av energi och entusiasm, tog ledningen och fick alla att skratta med sina bus och lekar. Trots att Luca hade varit lite småkrasslig natten innan, hindrade det honom inte från att vara stjärnan på sin mammas och pappas stora dag.


Och precis som om himlen ville vara med och fira, kom det en oväntad regnskur och hagel precis efter photograpferingen. Men istället för att låta det förstöra stämningen, tog Sofie och Jensen det som ett tecken på lycka och kärlek. För vad är väl ett bröllop utan en liten överraskning från vädret?

Sofie och Jensen visade oss alla att det är kärleken som verkligen räknas, oavsett om det är en stor fest eller en intim tillställning. Deras rådhusbröllop i Göteborg kommer för alltid att vara ett bevis på att det är de små ögonblicken av glädje och närhet som gör livet värt att leva!


Rådhuset i Göteborg är överasskande vackert och en otroligt fin plats för bröllopsfotografering!Är det dåligt väder kan man faktiskt fota en hel bröllopsfotografering där inne och få fantastiskt fina bilder!


/With Love & Confetti -Angelica

Rådhuset i Göteborg, Stadshus
Borgerlig vigsel i göteborg