Bröllopsförberedelser för brudgumm

Linnea & Albins bröllopsdag började med bröllopsförberedelser på Elite Hotell mitt emot Örebro ståtliga slott.

Albin och sin brudgum spelade fotbollsspel för att lugna nerverna...

Brudens förberedelser för bröllopsdagen


Föberedelser bilder är så mysiga att titta tillbaks på... Allt ligger framför dem, man ser pirret och förväntningarna!


MUA & Hårstylist på plats var inte mindre än fantastiska Stina Pliix, @stinapliix_hmua. Hon är otroligt, otroligt duktig på det hon gör! Du vet de personer man träffar en gång men men man får känslan av att man träffats massor av gånger tidigare, hon har en sådan personlighet! Är du på span efter en duktigt MUA för ditt eget bröllop så kan jag verkligen rekomendera denna brutta. 😎


Linnea gjorde sig iordning på hotellet tillsmans med sina tärnor och mammor vägg i vägg med sin fästman. Hennes pappa kom in för en liten sneak peak. Blombuketterna hade hon skapat själv och hon berättade att hon smög på en floristsutbildning i bagaget. Hon visste precis hur hon vile at den skulle se ut så hon gjorde den själv.


Pärlhalsbandet har gått i släkten och är väldigt fin detallj för bröllops outfiten. Så mysigt när man kan inkludera sentimentala saker till bröllopsdagen.

First look

Deras fist look & brudporträtten hölls på en häftig plats utanför Örebro nämligen vid kloster ruinen Riseberga i Fjugesta.


Albin var så nervös och hans kompis läste någon historia skylt om en nunna som levt där för att försöka lugna honom. Linnea smög sig fram och knackade han på axeln då han vände sig om. YES, YES tror alla brudar drömmer om denna reaktion från. Han brast ut i glädje och beundrans tårar över hur daaamn snygg Linnea var!

Så så fint!

First look på bröllopsdagen är verkligen så intimt och romantiskt. Det är en liten stund för er själva och first look ger er möjligheten att säga till den andra hur damn snygga den andra är . Ser man varandra för första gången i kyrkan hinner man ju inte på samma sätt säga detta. Det verkar även vara lite mer känslosamt att bara ses ni två innan vigseln. Det är iallafall vad jag upplevt när vi fotograferar. Det är många bilder på first look där det fins mycket fler tårar än kyrkomöten men men iallafall...

Bröllopsfotografering i regn. -Inga problem


På med klackarna, smyg under paraplyt och så fotar vi! 🥳

Kyrklig bröllopsvigsel


Linnea & Albin höll sin vigsel i Hardemo Kyrka. Man fantiserar om känslan av att gå in på sin bröllopsvigsel men det går verkligen inte att föreställa sig. Det känns nervöst, pirrigt,heligt och mäktigt! Så många fina känslor under Linneas & Albins bröllopsvigsel. Den innehöll lite av allt tal, sång skratt och tårar.

Bröllopslokal i Örebro

Bröllopsklänning: Bröllops Bruket

Denna bröllopslokal heter Sommaro och ligger strax utanför Örebro. En otroligt mysig äppelträdgård med över 100 olika äppelträd. Lokalen påminner om ett sött litet italienskt hus och ger underbart fin ljusinsläpp för bröllopsfotografer 🤓

Mingel och brudskål i trädgården följt av teater,tal, lekar och dansgolv

Brudskål & Mingel

Bröllopsfest